Kennismaking en intakegesprek

Uw Zorg Mijn Zorg maakt graag kennis met u. Onze Zorggids - uw contactpersoon - maakt een afspraak voor een persoonlijk maar vooral vertrouwelijk gesprek bij u thuis. Wanneer het ú uitkomt: ‘s ochtends, ‘s middags, ‘s avonds of in het weekend. Deze afspraak is geheel vrijblijvend, u bent tot niets verplicht.

Bel ons nu: 06 - 30 21 43 31

Zorg op maat

Met dit gesprek willen wij inventariseren welke zorg en ondersteuning u direct nodig heeft of wenst én welke zorg nodig is voor de toekomst

U bepaalt wie en wanneer

U bent degene die bepaalt wie er bij u komt en wanneer. Samen vinden wij de zorgdame die goed bij u past. Fijn om te weten: al onze zorgdames worden door ons persoonlijk geselecteerd en gescreend.
Image

De Zorggids – uw contactpersoon

De Zorggids verzorgt ook het intakegesprek en blijft uw vertrouwde contactpersoon.

Taken van de Zorggids:

  • Het behandelen van de aanvraag en de afhandeling van de zorgindicatie. Dit kan via een PGB (persoonsgebonden budget) of een particuliere vorm
  • Plannen en organiseren van de zorg
  • Advies ten aanzien van de geleverde zorg en de inkoopmiddelen
  • Matchen en aansturen van zorgverleners
  • Regelen roosters en facturatie
Bel ons nu: 06 - 30 21 43 31

Tijdig zorg aanvragen

Tijdig zorg aanvragen is belangrijk. Zo voorkomen we dat u zorgbudget misloopt of op een lange wachtlijst komt te staan.
De zorggids van Uw Zorg Mijn Zorg heeft veel ervaring op dit gebied en adviseert u graag. Alle aanvragen voor zorg gaan natuurlijk in overleg met u en uw familie. Wanneer u dit wenst houden we uw kinderen via e-mail op de hoogte van alles wat wij met u bespreken.