De beste zorg die bij u past

Uw Zorg Mijn Zorg biedt ondersteuning in de vorm van Begeleiding Individueel (BI), Persoonlijke verzorging (PV) of Verpleging (VP).

Begeleiding individueel (BI)

Onderhouden van sociale contacten, plannen van de dagelijkse activiteiten, het voortbewegen in en buiten het huis, begeleiding en vervoer, betrouwbare huishoudelijke hulp en een luisterend oor, boodschappen doen, koken, organiseren van uitjes, fysiotherapie.

Persoonlijke verzorging (PV)

Wassen, douchen, aankleden, eten en drinken, toiletbezoek, gebitsverzorging en zelfverzorging.

Verpleging (VP)

Onze reguliere zorgdames leveren geen medische zorg, wij kunnen wel verpleegkundige hulp inschakelen en begeleiden.

Zo lang mogelijk thuis wonen

Wij bieden een passende oplossing om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij ontzorgen, waardoor partners en kinderen zich positief en liefdevol kunnen richten op de zorgbehoevende.

Uw Zorg Mijn Zorg biedt onafhankelijk advies bij zorgindicaties en aanvraag hulpmiddelen, hulp bij huishouding en administratie, begeleiding van uitjes, verhuizingen en  biedt permanent gezelschap bij eenzaamheid of wanneer u of uw familielid behoefte heeft aan veiligheid en/of een luisterend oor. Onze kracht zit in het direct kunnen inspringen op een vraag, dienst of behoefte.
Heeft u direct zorg of advies nodig?

Bel ons nu
Stuur een mail

De cliënt staat bij ons centraal. De cliënt bepaalt.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met de Zorggids. Zij regelt ook de intake en alles rondom uw zorgvraag.
Lees hier meer over onze werkwijze.

24 uur per dag zorg

Wij bieden 24-uurs-zorg, met een minimale afname van 4 uur per dag. Wij streven ernaar dit binnen 24 uur te regelen.

Bel ons nu